Nu femeia te doboară, ci goana după ea

Liviu Dragnea - presedintele PSD

După ce și-a trecut-o în subordine pe domnișoara Cătălina Ștefănescu, la numai 24 de anișori la legislativul precedent, după ce a plecat în cele străinătățuri cu o altă domnișorică de aceeași vârstă, ca să-i arate cocotierul, Liviu Dragnea se crede atât de macho încât nicio damă de consumație nu i-ar sta împotrivă. Ba chiar crede că i s-ar cuveni de la înalta demnitate a funcției pe care o deține. Până acum nu i-a spus nimeni că nu-i nici pe departe cel mai frumos bărbat din România precum se crede el cu mustăcioara aia ca o vrabie zgribulită și dinții cariați ca o turtă de floarea soarelui atacată de dăunători. Nici Carmen Dan de la Interne, secretară de liceu la Videle până mai deunăzi, nici Olguța Vasilescu de la Muncă, fostă primăriță ce încuraja trândăvia Craiovei cu ajutoare sociale.

Toate aceste femei cu un caracter destul de crăcănat i s-au supus orbește de dragul funcției și a altor avantaje care ar decurge din ea. Liviu Dragnea nu-i nici Brad Pitt, nici Ricky Martin, nici măcar vreun Florin Piersic, mai bolnăvicios, așa că nu înțeleg și pace succesul lui la femei. El, însă, are o altă calitate care-l deosebește de restul politicienilor mâhniți din România. Când nu-l are pe „vino-ncoa”, găsește el pe cineva care să-i spună demoazelei „vino încoace la dom’ președinte, că de nu, ai de-a face cu mine”.

Numai că zilele trecute i s-a cam înfundat. Luându-l pe Tudorel Toader drept codaș de companie încearcă acum să siluiască o doamnă mai în vârstă și oarbă pe deasupra: Justiția. Fiind de meserie, Tudorel își face treaba cu vârf și îndesat. Strecoară bilețele parfumate prin sertarele bătrânei doamne, cum că un baron de frunte al PSD ar fi mai capabil s-o conducă la altar decât întreaga armată de nepricepuți a poporului alegător și n-ar fi chiar necinstit să stea măcar o perioadă sub protecția atotputernicului de Teleorman. Numai că teleormăneanul Liviu Dragnea ar cam vrea mai mult. Adică s-o paseze și el la rându-i unor prieteni care să-și facă poftele cu ea.

Geaba sar protestatarii cu pancarte la gât să înceteze această prostituție națională, geaba sar reprezentanții instituțiilor naționale, codașul Justiției, nu și nu. Vrea s-o trimită pe „coana mare” femeie de serviciu la castelul din Alexandria.

Curat constituțional, domnu’ Liviu, nu-i așa?

Floreantin FLORESCU

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.