Nova Apaserv a anunțat mărirea prețului la apă și canalizare-epurare

Nova Apaserv - sediul central al operatorului de apa din judetul Botosani

Noile tarife au fost avizate și de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani aduce la cunoștința utilizatorilor serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare-epurare noile prețuri și tarife unice la apă și canalizare-epurare aplicate începând cu data 1 decembrie 2017 aprobate de Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „AQUA Botoșani” prin Hotărârea nr. 127/12.12.2017 și avizate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin Avizul nr. 511283/24.10.2017.

Denumire serviciu Preț/Tarif Unic

pentru toate categoriile de utilizatori

(fără T.V.A.)

Preț/Tarif Unic

pentru toate categoriile de utilizatori

(cu T.V.A.)

lei/mc lei/litru lei/mc lei/litru
Apă potabilă produsă, transportată și distribuită pe întreaga arie de operare a S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani. 3,71 0,00371 4,04 0,00404
Canalizare-epurare pentru întreaga arie de operare a  S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani. 2,78 0,00278 3,31 0.00331

1 mc = 1.000 litri

Notă: Conform legislației fiscale în vigoare, cota TVA aplicabilă pentru apa potabilă este de 9%, iar pentru serviciul de canalizare-epurare se aplică cota standard TVA, de 19%.

„Prețurile/tarifele sunt valabile pentru toate localitățile în care societatea NOVA APASERV S.A. Botoșani prestează servicii publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare-epurare”, a precizat directorul general al operatorului de apă, cs.jr. Petru-Albert Tanasă.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.