Conducerea DSVSA sustine ca sortimentul de cascaval cu E-coli nu este produs in Botosani

Dupa ce in presa centrala a aparut informatia ca un sortiment de cascaval din Botosani ar fi iesit la analize ca este infectat cu bacteria E-coli, conducerea DSVSA Botosani a infirmat informatia, aratand ca nu este vorba de un produs al pietei botosanene.

Reprezentantii DSVSA Botosani sustin ca omologii lor din Teleorman ar fi spus ca produsul ar fi dintr-un judet nordic al Moldovei, iar de aici s-ar fi ajuns la presupunerea ca este vorba de judetul Botosani.

Autoritatile nu precizeaza insa cu claritate din ce judet ar fi produsul in care s-a gasit bacteria daunatoare sanatatii omului, si nici firma care l-a produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.