ACL a transmis ambasadelor UE si a SUA ca PSD pregateste fraudarea alegerilor prezidentiale

Alianta Crestin-Liberala (ACL) a transmis o scrisoare ambasadelor statelor UE si ambasadei SUA, in care denunta „intentia abuziva si nedemocratica” a Guvernului Ponta de a legaliza „migratia politica” a primarilor. Liderii ACL sunt de parere ca premierul Victor Ponta si PSD pregatesc astfel „fraudarea alegerilor prezidentiale”.

„Consideram ca astfel Ponta si PSD pregatesc fraudarea alegerilor prezidentiale si pun in pericol imaginea externa a Romaniei ca stat democratic, in care sansele sunt egale intre competitori. Am subliniat faptul ca prin inregimentarea politica a alesilor locali ai opozitiei in PSD si satelitii sai se creeaza in mod deliberat premisele pentru fraudarea alegerilor prezidentiale din noiembrie”, a precizat ACL, intr-un comunicat de presa.

Reprezentantii Aliantei Crestin-Liberale au mai afirmat ca se exercita presiuni asupra consilierilor si primarilor PNL si PDL, pentru a trece „in barca Puterii”.

„Asupra primarilor si consilierilor PNL și PDL se fac presiuni din partea PSD pentru a trece in barca puterii dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta ce va consfinți migratia politica. Aceste presiuni vor fi dublate de alocari de fonduri in luna septembrie, pentru a accentua migratia politica”, se arata in comunicatul de presa.

Liderii ACL considera ca preocuparea constanta a Guvernului SUA si a UE pentru intarirea statului de drept in Romania va contribui la impiedicarea unui comportament „abuziv deosebit de grav” al PSD.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.