Consumul de carne la gratar creste riscul de cancer

foto: cevabun.ro

Carnea la gratar ar putea reprezenta un factor care stimuleaza aparitia cancerului, avertizeaza oamenii de stiinta.

Conform cercetatorilor, riscul carcinogen in ceea ce priveste consumul de carne la gratar este cauzat de faptul ca prepararea carnii in acest mod duce la aparitia unor substante toxice, daunatoare sanatatii. Potrivit studiului realizat de oamenii de stiinta de la Institutul Norvegian de Sanatate Publica in laborator, soarecii hraniti cu carne la gratar prezentau un risc semnificativ mai ridicat de a dezvolta tumori canceroase.

Sursa: Daily Mail

LĂSAȚI UN MESAJ

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.