Reteta zilei: Piept de pui cu legume la aburi

Piept de pui cu legume la aburi

Ingrediente:
piept de pui
2 cartofi

200 gr amestec mexican de legume congelate
sare
piper
2 lingurita unt cu verdeata

Mod de preparare:
Feliile de piept de pui se bat bine cu ciocanul si se condimenteaza cu sare si piper.
Amestecul mexican de legume congelate si cartofii taiati cubulete se sareaza si se fierb in aburi cu ajutorul steamerului.
Cat timp legumele se fac la abur prajim pieptul de pui la gratar sau intr-o tigaie de teflon… fara ulei.
Pieptul bine facut se serveste alaturi de legume peste care punem un pic de unt cu verdeata.
O salata de sfecla rosie e portivita langa acest preparat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.