Reteta zilei: Salata de fasole cu ceapa rosie

Salata de fasole cu ceapa rosie

Ingrediente:
Avem nevoie de 2 conserve de fasole boabe, 2 cepe rosii, 4 catei de usturoi, 2 rosii, patrunjel. ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:
Se desfac conservele si se clateste bine fasolea apoi se pune intr-un vas. Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se adauga peste fasole. Cateii de usturoi se curata si se zdrobesc bine apoi se adauga peste salata. Rosiile se toaca cubulete si se adauga si ele. Se asezoneaza bine cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie. Apoi se presara patrunjel tocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.