Nu uitati! Dati ceasurile inainte cu o ora, la noapte. Trecem la ora de vara

Ziua de duminica, 25 martie, va fi cea mai scurta din anul 2012. In noaptea de 24 spre 25 martie Romania trece la ora oficiala de vara, ora 3.00 devenind ora 4.00.

Atentie, dormim mai putin. Urmeaza o noapte mai scurta cu o ora! De duminica, 25 martie, ne trezim dimineata cu o ora mai devreme pentru ca la noapte vom da ceasurile inainte cu o ora, facand trecerea, astfel, la ora oficiala de vara. Trecerea se face la ora 3.00, care devine ora 4.00. Ziua de duminica va avea astfel doar 23 de ore. Ora de vara este valabila pana in 28 octombrie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.