Un consilier de-al presedintelui CJ FLORIN TURCANU a demisionat dupa ce a provocat un accident de masina

andrei constantin leonte

Andrei Constantin a decis sa demisioneze din functia de consilier dupa ce sambata dimineata a provocat un accident de masina, dupa care a fugit de la locul evenimentului rutier.

Consilierul presedintelui Consiliului Judetean Botosani, Andrei Constantin Leonte, si-a inaintat demisia din functia pe care o detine, in urma incidentului in care a fost implicat sambata dimineata.

De asemenea, acesta a renuntat si la calitatea de membru in Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica (ATOP) Botosani.

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Țurcanu, a luat act de demisia acestuia.

Sambata dimineata, Andrei Constantin Leonte a lovit cinci autoturisme pe strada Sucevei. Politistii implicati in ancheta au declarat ca acesta s-a urcat baut la volan, avand o concetratie de 0,82mg/l alcool pur in aerul expirat.

Dupa ce a lovit masinile, Andrei Constantin Leonte a fugit de la locul accidentului. El a revenit in scurt timp pentru a recupera placutele cu numerele de inmatriculare, insa echipajele de politie erau deja sosite la locul unde a avut loc accidentul. Politistii au venit dupa ce au fost chemati imediat de un martor care a vazut tot ce s-a intamplat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.