LUCRARI PLANIFICATE la liniile de tramvai!

Starea infrastructurii pentru circulatia tramvaielor din Botosani nu este nici pe departe asa cum si-ar dori calatorii.

Si sefii societatii Eltrans sustin ca se impun cat mai grabnic lucrari de modernizare la caile de rulare a tramvaielor, insa anul acesta nu vom vedea astfel de lucrari.

„Vor fi doar lucrari curente de intretinere, de inlocuire a unor daleuzate  in zone in care era o urgenta sa le facem. Am adus dale de la Cluj, la un pret modic. Ne-a costat mai mult drumul. Ei au facut lucrarile de inlocuire a dalelor si le-au mai ramas, asa ca am cumparat noi ce aveau pe stoc”, spune directorul Eltrans, Paul Smit.

Potrivit managerului societatii din subordinea Consiliului Local, lucrarile de modernizare la infrastructura vor demara in cel mult doi ani.

„Se lucreaza acum la un proiect sa se schimbe toata infrastructura. Se vor inlocui toate dalele”, a mentionat Paul Smit.

Deocamdata nu se cunoaste suma care va trebui pusa la bataie pentru modernizarea infrastructurii.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.