Avertisment privind MONEDA EURO! Vezi de la cine vine si de ce!

Fara o reforma radicala in cadrul UE, moneda euro nu va rezista! Este ceea ce a afirmat un cunoscut personaj politic italian.

Cel care atentioneaza ca „politica economica dezechilibrata” ar putea determina unele state membre UE sa revina la monedele lor nationale nu este altul decat Silvio Berlusconi, fost premier italian, declaratia fiind data postului britanic de televiziune, BBC.

„Avem nevoie de schimbari radicale sau situatia economica ne va impune pe noi si pe alte state sa renuntam la euro si sa revenim la moneda noastra nationala”, a spus Silvio Berlusconi la postul BBC.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.