Ministru in vizita la Botosani!

aurelia cristea

La sfarsitul saptamanii, Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social va veni la Botosani pentru a discuta cu sindicatele si patronatele.

Aurelia Cristea, ministrul dialogului social va fi la Prefectura Botosani la finalul saptamanii.

Pentru ca la ultima intalnire cu parlamentarii de Botosani a membrilor Comisiei de Dialog Social, s-a facut propunerea ca botosanenii sa o invite pe ministru pentru a discuta direct problemele care necesita interventie de la acest nivel, s-au facut demersurile, iar Aurelia Cristea a raspuns pozitiv.

Invitatia a fost transmisa oficialului de catre senatorul Doina Federovici, care a stabilit impreuna cu ministrul data si ora intalnirii. Aceasta va fi vineri, 27 iunie, la ora 12, la dezbateri fiind invitati toti parlamentarii de Botosani. Alaturi de reprezentantii sindicatelor si patronatelor din judet, a fost invitat, in calitate de copresedinte al Comisiei de Dialog Social, si Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

„In cadrul sedintelor lunare ale Comisiei de Dialog Social, reprezentantii patronatelor, dar mai ales ai sindicatelor din Botosani au ridicat o serie de probleme privind cadrul legislativ si realizarea efectiva a dialogului social. Sunt convins ca aceasta intalnire va fi utila in solutionarea pe viitor a acestor probleme. Ii invitam si pe domnii parlamentari pentru ca ne dorim o legislatie moderna si flexibila pe piata fortei de munca”, a declarat prefectul Costica Macaleti.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.