Sapte posturi scoase la concurs, la ISU Botosani

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judetului Botosani organizeaza concurs in vederea ocuparii a sapte posturi de subofiter, astfel:

– un post de subofiter administrativ principal in cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi, cu recrutare din randul cadrelor militare in rezerva din Ministerul Afacerilor Interne;
 
– doua posturi de conducator auto in cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi – Garda de Interventie Saveni, cu recrutare din randul cadrelor militare in rezerva din Ministerul Afacerilor Interne ;
 
– patru posturi de subofiter operativ principal, unul la Detasamentul de Pompieri Botosani si 3 la Garda de Interventie Trusesti, cu recrutare din randul cadrelor militare in rezerva din Ministerul Afacerilor Interne. 
 
Data limita de inscriere este 8 aprilie 2016, ora 16.00. Concursul va avea loc pe 12 mai 2016
 
Alte date si informatii cu privire la organizarea si desfasurarea concursului sunt publicate pe pagina oficiala a unitatii www.isubotosani.ro si afisate la sediul inspectoratului de pe strada Uzinei, nr. 3 din municipiul Botosani.
 
Informatii despre organizarea concursului se pot obtine de la Biroul Resurse Umane al ISU Botosani, la numarul de telefon 0231/508 128 sau 0231/508 010.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.