Romulus Eram, in echipa lui Catalin Flutur. Va fi consilierul primarului

Renunta la partid si vine in echipa primarului Catalin Flutur. Fost viceprimar in urma cu cativa ani, Romulus Eram revine in Primaria Botosani ca si  consilier al edilului sef al municipiului Botosani. 

Se pare ca experienta sa in administratie a cantarit greu in alegerea facuta de primar. 
 
„Sunt bucuros pentru increderea pe care mi-a aratat-o primarul Catalin Flutur. Asta inseamna ca a apreciat munca mea in administratie, ca viceprimar, experienta mea in acest domeniu”, a declarat Romulus Eram.
 
Va renunta si la partidul in care este inscris acum, UNPR. Nu pentru ca a primit postul de consilier al primarului liberal. Spune ca oricum ar fi demisionat din partid, si asta pentru ca nu este de acord cu decizia luata la nivel national de conducerea formatiunii politice din care face parte, aceea de a fuziona cu Partidul Miscarea Populara.  
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.