SURPRIZA din LADITELE cu FRUCTE!

Ce se poate gasi, uneori, in laditele cu fructe? Raspunsul firesc ar fi doar: fructe! Numai ca politisti de frontiera ne spun ca se pot gasi in astfel de ladite si … tigari. 

Politistii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu lucratori vamali au descoperit aproximativ 8.000 de tigarete, pe care doi barbati au incercat sa le introduca ilegal in Romania, ascunse in laditele cu fructe.  
 
In data de 18 iulie a.c., in jurul orei 20.45 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Nicolae N., in varsta de 41 de ani, conducand un autoturism marca Volkswagen.
 
Doua ore mai tarziu s-a prezentat in acelasi punct de trecere a frontierei, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Vitalie Z., cu dubla cetatenie romano-moldoveneasca, in varsta de 32 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria.
 
Pentru valorificarea unor informatii detinute, politisti de frontiera au solicitat  inspectorilor vamali efectuarea unor controale amanuntite asupra celor doua autoturisme.
In urma controalelor efectuate au fost descoperite in portbagajele celor doua mijloace de transport, ascunse in ladite cu fructe, 7.800 de tigarete de diferite marci de provenienta R. Moldova.
 
Conform prevederilor legale, in ambele cazuri a fost luata masura confiscarii tigaretelor in valoare totala de 4.680 de lei, iar cei doi participanti la traficul de frontiera au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare totala de 10.000 lei.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.