DIRECTOR de SCOALA SCHIMBAT din functie la cateva zile de la numire! Motivul: un dosar de contrabanda cu tigari

Inspectoratul Scolar Judetean l-a numit recent in functia de director al Scolii Gimnaziale nr.1 Hiliseu-Horia pe profesorul Marian Daniel Salabina, al carui nume este implicat intr-un dosar de contrabanda cu tigari.

De altfel, profesorul a fost trimis in judecata de procurori sub aceasta acuzatie si condamnat de Tribunalul Botosani la trei ani de inchisoare cu suspendare. Nu e o decizie definitiva, si procesul continua la Curtea de Apel Suceava, in urma apelului formulat de avocatul profesorului.
 
Reprezentantii Inspectoratului Scolar sustin ca profesorul Salabina va fi schimbat din functie in sedinta de Consiliu de Administratie din cursul zilei de astazi, desi, legal, are cazierul curat, prezumtia de nevinovatie fiind valabila pana la pronuntarea unei sentinte definitive.
 
Profesorul a fost numitt director al scolii din Hiliseu Horia incepand cu 1 septembrie 2016 si, la nici doua saptamani de la numire, isi va pierde functia.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.