Patru posturi scoase la concurs la ISU Botosani

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judetului Botosani organizeaza concursuri in vederea incadrarii directe din sursa externa a patru posturi, astfel:
– un post de subofiter administrativ principal in cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi;
– un post de ofiter specialist I in cadrul Serviciului Logistic;
– un post de ofiter I in cadrul Serviciul Protectie, Pregatire si Educatie Preventiva a Populatiei (SPPEPP);
– un post de ofiter III in cadrul Serviciul Protectie, Pregatire si Educatie Preventiva a Populatiei (SPPEPP).

Data limita de depunere a cererilor de inscriere pentru posturile de subofiter administrativ principal si de ofiter specialist I este 28 octombrie a.c., iar data limita de depunere a dosarelor este 04 noiembrie a.c..

Concursul pentru ocuparea postului de subofiter administrativ va avea loc pe 21 noiembrie, iar pentru ofiter specialist I pe 23 noiembrie.

Pentru cele doua posturi de ofiter din cadrul SPPEPP, data limita de depunere a cererilor este 2 noiembrie a.c., iar data limita de depunere a dosarelor este de 9 noiembrie a.c.. Concursurile vor avea loc pe 25 noiembrie a.c..

Alte date si informatii cu privire la organizarea si desfasurarea concursurilor sunt publicate pe pagina oficiala a unitatii: www.isubotosani.ro si afisate la sediul inspectoratului de pe strada Uzinei, nr. 3 din municipiul Botosani.

Informatii despre organizarea concursului se pot obtine de la Biroul Resurse Umane al ISU Botosani, la numarul de telefon 0231/508 128 sau 0231/508 010.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.