Director nou instalat in functie la o institutie culturala botosaneana

Predare de stafeta la Memorialul Ipotesti: Memorialul Ipotesti – Centrul National de Studii Mihai Eminescu are un nou director.

In cadrul unei intalniri ce a avut loc astazi la sediul Memorialului, conducerea institutiei a fost predata, oficial, conferentiar doctorului Ala Sainenco, cea care a promovat concursul organizat de catre Consiliul Judetean Botosani pentru ocuparea acestei functii.

Predarea stafetei s-a desfasurat in prezenta tuturor angajatilor institutiei dar si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani, Dorin Birta. Acesta i-a multumit directorului Miluta Jijie pentru colaborarea fructuoasa din ultimii ani.

„Astazi incepe o noua etapa in activitatea acestei institutii. Ii multumesc domnului Jijie pentru anii petrecuti in slujba culturii botosanene, pentru dedicarea de care a dat dovada in toata aceasta perioada si ii urez sa fie sanatos, sa se bucure de anii de odihna ce il asteapta”, au fost cuvintele rostite de vicepresedintele Birta in pragul despartirii de cel care a condus Memorialul Ipotesti timp de 7 ani.

De asemenea, vicepresedintele Consiliului Judetean a tinut sa-i adreseze cateva cuvinte si noului director, Ala Sainenco.

„Sunt convins ca acest nou inceput va fi de bun augur atat pentru institutie cat si pentru doamna director Sainenco. Ii urez sa aiba puterea sa mentina si de ce nu sa imbunatateasca standardele la care a ajuns Memorialul Ipotesti pana acum, sa-si puna toata priceperea pentru cinstirea si valorificarea acestor locuri pe care a pasit cel mai mare poet al romanilor, Mihai Eminescu”, a mai spus vicepresedintele CJ Botosani.

Pentru ca procesul de predare a conducerii sa fie complet, a fost organizat si un tur de prezentare al Memorialului Ipotesti – Centrul National de Studii Mihai Eminescu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.