FC BOTOSANI – CSU CRAIOVA 1-0! Pe o vreme cumplita, gazdele au oferit un meci de calitate!

FC Botosani i-a provocat prima infrângere Craiovei, dupa o serie de 3 meciuri in care oltenii nu pierdusera in Liga 1. Golul victoriei a fost marcat in minutul 87 de Benjamin Kuku, aflat la primul meci in tricoul botosanenilor, dupa transferul de la ASA Tg. Mures, din aceasta iarna.

Pe terenul inghetat de la Botosani, Laurentiu Bus a nimerit bara la prima actiune ofensiva a gazdelor. Mingote a fost atent la primul corner al echipei lui Leo Grozavu.

A fost egalitate la pauza, iar CS Universitatea Craiova a avut prima ocazie a reprizei a doua. Bancu nu a tras la timp si moldovenii au indepartat pericolul. Mingote a mai avut o interventie salvatoare, apoi Mihai Roman a cerut penalty pentru un duel cu Acka. Atacantul a intrat in conflict cu Popov, iar Marius Avram i-a avertizat pe amândoi.

Cu 3 minute inainte de final, Kuku a marcat golul victoriei, dupa o centrare venita de la fostul jucator al Craiovei, Herghelegiu.

Dupa 1-0 impotriva Craiovei, FC Botosani spera in continuare la un loc in play-off, in timp ce Craiova rateaza sansa de urca cel putin pentru o zi pe locul al doilea.

„N-am crezut niciun moment ca acest meci se poate juca, dar pana la urma terenul a fost decent. Am dominat, am fost mai buni, am meritat sa castigam! Eu nu mai sper la play-off, chiar daca in clasament suntem aproape de primele 6”, a declarat dupa meci Leo Grozavu, antrenorul principal de la FC Botosani.

„Cand joci pe gheata nu mai e fotbal, eu stiu ca fotbalul se joaca pe iarba! Din pacate, unii dintre jucatorii mei s-au protejat, mi-as fi dorit sa fie mai barbati, in timp ce botosanenii au avut agresivitate, au dat totul, pana la sacrificiu. Adversarii au meritat victoria, recunosc asta!”, a fost declaratia lui Gigi Multescu, antrenor principal la CSU Craiova.

ECHIPELE

FC BOTOSANI: Călin Albuţ, Nicolae Constantin Muşat, Andrei Burcă, Răzvan Tincu, Bogdan Unguruşan, Stelian Cucu, Gabriel Vaşvari, Laurenţiu Buş, Olimpiu Moruţan, Mihai Roman, Benjamin Kuku.

Rezerve: Alberto Cobrea, Sergiu Popovici, Cătălin Bordeianu, Alexandru Târnovan, Lorand Fulop, Andrei Herghelegiu, Endrick Dos Santos.

Antrenor: Leo Grozavu

CS U CRAIOVA: Pedro Mingote, Radoslav Dimitrov, Apostol Popov, Stephan Acka,
Bogdan Bucurică, Alexandru Mateiu, Hristo Zlatinski, Alexandru Băluţă, Andrei Ivan, Nuno Rocha, Nicuşor Bancu.

Rezerve: Andrei Vlad, Vagenin Di Mauro Gustavo, Simon Măzărache, Renato Kelic, Robert Petre, Madson Henrique Santos, Nusmir Fajic.

Antrenor: Gigi Mulţescu

LIVETEXT

90+4′ Final meci

90+3′ Cartonas galben pentru Gustavo

90+1′ Schimbare Iese Kuku, intră Bordeianu

90′ Schimbare Au ieşit Bancu şi Băluţă, au intrat Măzărache şi Gustavo

87′ Goooool! Kuku a deschis scorul

80′ Schimbare Roman este schimbat cu Herghelegiu

69′ Cartonas galben pentru Albuţ

69′ Cartonas galben pentru Popov

68′ Cartonas galben pentru Roman

56′ Schimbare L. Fulop intră în locul lui Moruţan

46′ Schimbare Fajic intră în locul lui Rocha

46′ Inceput repriza a doua

45+1′ Final prima repriza

3′ Cartonas galben pentru Unguruşan

1′ Inceput de joc

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.