Director nou la Directia de Sanatate Publica

Directia de Sanatate Publica Botosani are un nou director. Silvana Tudorache nu mai este la conducerea acestei institutii, insa tot director ramane. Este adevarat, e director la distanta destul de mare de casa. Mai exact la DSP Tulcea.

In locul sau vine un director de la Braila. Medicul Gabriel Vasile Stefan Ciochina lasa functia de conducere de la DSP Braila si preia functia de director al institutiei similare botosanene.

Despre schimbarea de la sefia DSP Botosani se discuta inca cu luni in urma. Scandalul cu intreruperea apei la Sanatoriul Podriga, cu vreo jumatate de ani in urma, a atras o ancheta de la Ministerul Sanatatii, ale carei concluzii s-au pastrat cumva ferite de ochiul opiniei publice. Se pare ca la minister ar fi ajuns si niste reclamatii legate de managementul Directiei de Sanatate Publica Botosani, care i-ar fi subrezit iarasi Silvanei Tudorache scaunul de director. Medicul botosanean a primit vestea, in urma cu cateva zile, ca trebuie sa-si faca bagajul pentru Tulcea. Veste adusa de un Ordin al ministrului Sanatatii, care nu a fost primita deloc bine, Silvana Tudorache imbolnavindu-se imediat. A intrat in concediu medical.

Oficial, ar fi vorba de o strategie a Ministerului Sanatatii de a-i detasa pe directorii de DSP in alte judete intr-un schimb de experienta. Numai ca deocamdata o astfel de masura s-a aplicat doar la doua Directii de Sanatate Publica.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.