Conflictul dintre un profesor si directorul de scoala, in atentia ministrului Educatiei. Senatorul PNL Costel Soptica pune doleantele botosanenilor pe masa ministrilor

Senatorul liberal de Botosani, Costel Soptica, s-a adresat oficial ministrului Educatiei Nationale, Pavel Nastase, caruia i-a prezentat memoriul unui cadru didactic din judet, pe nedrept discriminat de anumiti membri PSD. Senatorul PNL a prezentat conducerii MEN petitia profesorului Laurentiu Bejan, care solicita rezolvarea unor probleme legate de locul de munca.

„Sunt cadru didactic la o scoala din judetul Botosani. Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca sunt supus haituirii si hartuirii de catre directorul scolii si de primarul PSD din localitatea unde imi desfasor activitatea didactica. Imi sunt incalcate libertatea si drepturile privind dezvoltarea mea profesionala, si in mod stalinist se lucreaza la degradarea si distrugerea mea profesionala si morala. Toate aceste metode si-au pus amprenta asupra starii mele de sanatate”, se arata in memoriul trimis ministrului Educatiei, prin intermediul parlamentarului liberal, de catre prof. Laurentiu Bejan.

Având in vedere situatia prezentata, Costel Soptica a solicitat conducerii MEN sa dispuna analizarea cazului petentului si sa transmita masurile dispuse pentru solutionare.

„Ii astept pe toti botosanenii care se confrunta cu orice fel de probleme sa ma contacteze, deoarece, asa cum am anuntat, usa mea este deschisa pentru toti, indiferent de culoarea politica. Consider ca sesizarea doleantelor populatiei este o indatorire de serviciu pentru orice parlamentar. Aducerea la cunostinta ministrilor a unor astfel de cazuri reprezinta o prima conditie pentru rezolvarea lor, astfel incât ma simt onorat ca botosanenii apeleaza cu incredere in mine”, a conchis presedintele interimar al PNL Botosani.

comunicat

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.