Presedintele PNL Botosani, senatorul Costel Soptica: „Politica liberalilor va fi indreptata catre necazurile de zi cu zi ale botosanenilor”

Strategia politica a PNL Botosani va fi, si de acum incolo, orientata catre adevaratele probleme ale cetatenilor judetului si rezolvarea acestora. Noua echipa aleasa la conducerea liberalilor botosaneni va avea ca principale coordonate onestitatea, bunul simt, identificarea solutiilor viabile si credibile pentru bunastarea populatiei si a localitatilor judetului!

Dupa cum am demonstrat si pana acum, PNL va lua pozitie de fiecare data cand va constata derapaje ale PSD de la angajamentele luate in fata romanilor si a botosanenilor. Vom observa cu atentie modul in care PSD isi va pune in aplicare programul de guvernare, atat la nivel national, cat si la nivel judetean. PNL Botosani sustine ca toate formatiunile politice trebuie sa contribuie la sustinerea judetului si la asigurarea unui trai decent pentru botosaneni, fie ca sunt la guvernare, fie ca sunt in Opozitie.

Politica liberalilor va fi indreptata preponderent catre necazurile de zi cu zi ale oamenilor din judet, iar dezvoltarea localitatilor noastre si diminuarea saraciei ne preocupa in mod direct.

comunicat

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.