Campania de primire a cererilor unice de plata, finalizata la APIA

In Campania de primire a cererilor unice de plata 2016, APIA Botosani si-a folosit intreaga capacitate necesara, logistica si electronica pentru a prelua toate cererile programate, informeaza reprezentantii APIA Botosani.

Pentru a veni in sprijinul intarziatilor, centrele APIA Botosani au fost deschise si sambata si duminica, iar in ultima zi, 15 mai a.c. , programul de lucru a fost prelungit pana la ora 24, adica pana a fost preluata ultima cerere de plata.

Facand bilantul Campaniei 2016 de primire a cererilor unice de plata, se poate spune ca au fost preluate 35.141 de cereri unice de plata pentru o suprafata de 270.576,93, hectare; mentionam ca in 2016 s-au inregistrat un numar de 36.050 cereri pentru o suprafata de 264.916,65 hectare. Diminuarea numarului de solicitanti se explica prin comasarea suprafetelor de teren aflate in proprietate.

„Multumim pe aceasta cale fermierilor botosaneni care au inteles importanta acestei Campanii, in contextul in care, atat autoritatile administrative locale cat si cele centrale ne-au acordat tot sprijinul pentru a finaliza cu succes aceasta importanta activitate a noastra”, informeaza APIA.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.