FC Botosani a spart, in sfarsit, gheata! Victorie in deplasare dupa un sir lung de egaluri si o infrangere

Luni seara, in deplasare, FC Botosani a reusit ceea ce isi dorea cu ardoare: sa intrerupa sirul egalurilor si sa aduca, in sfarsit, o victorie mult asteptata de suporterii botosaneni.

Partida de la Tg Mures a fost controlata de jucatorii de la FC Botosani. Nu a fost o noutate in ultimele luni, pentru ca si in jocurile precedente botosanenii au dominat, numai ca nu au si inscris in portile adversarilor. La Tg Mures s-a intamplat „minunea”. Mingea a razbatut in sfarsit in poarta adversarilor, trimisa de jucatorii botosaneni. Golurile partidei au fost marcate de Mihai Roman in prima repriza: in min 27, cand a primit o pasa inspirata, in fata portii, de la Golofca si apoi in min 38, cu un sut din careu.

Dar avantajul pe tabela de marcaj ar fi putut sa fie mult mai mare daca botosanenii ar fi fructificat toate ocaziile de gol pe care si le-au creat pe teren. Ratari de amploare, de genul unora cu care ne-am obisnuit deja din jocurile trecute, au apartinut Golofca, Popovici sau Roman.

Botosaniul a castigat, Voluntariul a pierdut in aceasta etapa, iar in aceste conditii FC Botosani urca in clasament peste FC Voluntari, invinsa la Medias cu 4-1.

„Sunt bucuros, nu fericit. E un meci castigat, baietii merita felicitari pentru efortul facut. Am avut multe situatii de a marca, dar e bine ca am castigat si ca nu am primit gol”, a declarat la sfarsitul meciului Leo Grozavu, pentru Dolce Sport.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.