400 kg de tutun pentru narghilea ascunse intr-un autocar, depistate in P.T.F. Albita

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit, ascunse in diverse spații dintr-un autocar, 400 kg de tutun aromat pentru narghilea.

In ziua de 17 mai a.c., in jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru a intra in tara, cetateanul roman Nicolai G., in varsta de 28 de ani, domiciliat pe raza judetului Ilfov, conducand un autocar marca Bova, inmatriculat in Republica Moldova, ce efectua o cursa regulata pe relatia Chisinau – Cluj Napoca.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autocarului si persoanei, ocazie cu care echipa comuna de control, formata din lucratori vamali si politisti de frontiera, a descoperit ascunse intr-un compartiment din dormitorul soferului acoperite cu un capac, in locul rezervorului de apa din spatele toaletei si sub toaleta, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 400 de pachete a cate 1 kg fiecare cu tutun aromat pentru narghilea.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii bunurilor descoperite, in valoare de 18.000 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.