Afacere cu etnobotanice, lovita de vizita mascatilor. Tinerii „afaceristi” vindeau pliculetele cu etnobotanice in Dorohoi

Si-au incropit o afacere bazata pe interesul si inconstienta unor tineri care se lasau atrasi de etnobotanice. Si cum acest consum da dependenta, clientela a fost asigurata.

Trei dorohoieni s-au pus pe facut bani din vanzarea etnobotanicelor, in speranta ca se vor imbogati in afara legii si nu vor fi prinsi. Vindeau pliculetul de etnobotanice cu 10 lei.

Si-au organizat si o mica retea ce presupunea transportul si vanzarea acestor droguri. Au fost insa dibuiti de politie si mascatii au navalit peste ei. I-au ridicat de pe strada sau din casele lor si i-au adus la audieri pe toti suspectii, dupa perchezitiile domiciliare. Miercuri i-au adus la audieri la DIICOT cu dubele. Au fost insa invitati si martori la audierele de miercuri. 13 persoane au fost chemate sa dea declaratii in acest dosar in care se ancheteaza distributia de etnobotanice.

Din informatiile oferite de anchetatori, dorohoienii interesati de consumul de etnobotanice, in majoritate tineri, isi ridicau doza de la domiciliile „afaceristilor”. Cei trei tineri dorohoieni au fost retinuti si urmeaza ca judecatorii sa se pronunte asupra propunerii de arestare preventiva a acestora.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.