Invitatie la Teatrul „Vasilache”! Duminica, va asteapta „TOM DEGETEL”

Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache” va invita duminica, 21 mai 2017, de la orele 11:00 si 12:30 sa vizionati spectacolul „TOM DEGETEL”, de Valentin Dobrescu, dupa o poveste populara engleza.

Din distributie fac parte actorii:

Oana Sircu, Marius Rusu, Ibica Leonte, Alexandra Dobinciuc, Alin
Gheorghiu, Mihai Dontu, Andreea Popovici si Florin Iftode

Regia artistica este semnata de Valentin Dobrescu; scenografia ii apartine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusa de Alin Macovei

Pret bilet 8 lei
Pentru rezervari va rugam sa sunati la numerele de telefon 0756084651 / 0231.514353

Nu uitati:

Orice persoana care doreste sa ofere o ora de spectacol unor copii sau tineri aflati in situatii dificile poate cumpara „Bilete in asteptare”.

„Biletele in asteptare” pot fi achizitionate de la Agentia Teatrului pentru Copii si Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botosani.

Va asteptam cu drag!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.