OFERTE TENTANTE pentru elevii de clasa a VIII-a! (FOTO)

Acestia au fost intampinati de reprezentantii liceelor din judetul Botosani cu tot ce se putea ca sa le trezeasca interesul de a veni la unitatea lor de invatamant.

Sala de sport a Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” a fost gazda unei noi editii a Targului Liceelor si Meseriilor. Aici, fiecare liceu din judetul Botosani a amenajat un stand cu oferta lor educationala  cu scopul de a „recruta” cat mai multi elevi care termin, anul acesta, clasa a VIII-a.

Inainte de a fi vizitate amenajate, a avut loc festivitatea de deschidere la care au participat deputatul Mihaela Hunca, subprefectul Daniela Beclea, vicepresedintele CJ Liviu Toma, inspectorul scolar general adjunct Paula Gavriluta, inspectori scolari, directori de licee, cadre didactice, liceeni, dar si sute de elevi de clasa a VIII-a. Acestia din urma au primit diferite pliante cu informatii despre liceele din judet.

„Orientarea scolara si profesionala este importanta pentru drumul pe care il alegem. De aceea, nu numai activitatea de informare la care astazi asistam este importanta ci si activitatile de consiliere, de orientare scolara si profesionala si ma refer aici atat la cele individuale, cat si la cele de grup”, a spus deputat Mihaela Hunca.

Targul Liceelor si Meseriilor a fost deschis doua zile, vineri de la 12.00 pana la ora 18.00, iar sambata, intre orele 10.00 si 14.00.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.