Sapte incendii intr-o singura zi din weekendul trecut 

Intr-o singura zi din weekendul trecut, sambata, 20 mai, pompierii botosaneni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea a sapte incendii izbucnite in casele si gospodariile unor localnici din Botosani, Dorohoi, Carasa (comuna Corlateni), Havarna si Dangeni.

Cauzele probabile care au generat evenimentele cu foc sunt: scurtcircuit electric, jocul copiilor cu focul, jar cazut din soba si foc deschis in spatii de deschise.

Pentru stingerea celor sapte incendii si inlaturarea efectelor au intervenit, in total, 57 de pompieri militari si voluntari.
In urma evenimentelor cu foc s-au inregistrat pagube materiale in valoare de cca. 10.000 de lei.

Pompierii au salvat si protejat bunuri materiale in valoare de cca. 200.000 lei.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judetului Botosani recomanda populatiei judetului sa respecte, atat acasa, cat si la locul de munca, normele generale de prevenire a situatiilor de urgenta, pentru a se evita pierderile de vieti omenesti si bunuri materiale.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.