Un sofer de 22 de ani, din Darabani, a provocat un accident cu noua raniti, in judetul Suceava. Trei masini avariate

Viteza si nerespectarea regulilor de depasirein trafic au dus la un grav accident de circulatie in localitatea Zvoristea, judetul Suceava. Un accident in urma caruia noua persoane, din trei autoturisme, au ajuns la spital, printre acestea fiind si un copil de doi ani.

Iulian P., in varsta de 22 de ani, din Darabani, judetul Botosani, conducea o masina cu volan pe dreapta. In incercarea de a depasi un alt autoturism, fara sa se asigure, a lovit in plin masina care venea, regulamentar, pe contrasens, si a ricosat apoi intr-o alta masina.

Ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Suceava. La fata locului au intervenit pompierii cu modulul SMURD, cu doua ambulante SMURD si o autospeciala cu accesorii pentru descarcerare. Pompierii au fost sprijiniti de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava.

Celelalte doua masini avariate sunt din judetul Botosani si judetul Mures. Niciun sofer din cei trei nu a fost gasit cu alcoolemie ridicata.

Politistii fac cercetari pentru a stabili circumstantele exacte ale producerii accidentului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.