S-au urcat beti la volan. Ce a urmat

Un sofer din Botosani si unul din comuna Broscauti au fost prinsi conducandu-si masinile pe drumuri publice din municipiul resedinta de judet si, respectiv, prin Dorohoi, desi bausera bine inainte de a se urca la volan.

Pentru primul, strada s-a dovedit prea ingusta si a lovit un alt automobil. Din fericire nu au fost victime. Doar ceva pagube materiale. Totul s-a intamplat in urma cu cateva ore.

La data de 28.05.2017, in jurul orei 17:30, M.P. de 54 de ani, din municipiul Botosani, in timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Eminescu din localitate, pierde controlul asupra directiei de mers si impacteaza un autoturism oprit pe o alee laterala pentru a acorda prioritate vehiculelor cu acest drept, autovehicul condus de V.I. de 39 de ani, din municipiul Botosani.

M.P. a fost testat alcoolscopic, valoarea indicata fiind de 0,67 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar in cazul celui de-al doilea conducator auto, rezultatul a fost negativ.

Ambii conducatori auto au fost condusi la Spitalul Judetean Botosani, unde le-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Cateva ore mai tarziu, in miez de noapte, un alt sofer beat a fost oprit de politisti. La data de 29.05.2017, ora 02.45, U.I. de 41 de ani, din comuna Broscauti, judetul Botosani, a fost depistat de politisti, in timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi.

Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicata fiind de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Municipal Dorohoi, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii inractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.