Street FOOD Festival Iasi – 45.000 de gurmanzi fericiti

Cea de a doua editie a Street FOOD Festival Iasi s-a incheiat cu succes si a reusit sa adune in Gradina Ansamblului Palas peste 45.000 de gurmanzi. Delicatesele, muzica buna si atmosfera relaxanta au readus la Iasi experienta unui festival culinar complet.

Chefi bucatari au gatit la foc continuu atat in zilele cu mult soare cat si in cele cu putini stropi de ploaie si au reusit sa creeze o imagine savuroasa alaturi de cei prezenti in festival.

Primul concept de Street FOOD Festival din Romania a provocat si de aceasta data vendorii sa se reinventeze prin intermediul creativitatii si originalitatii produselor folosite. Astfel, cei prezenti au avut sansa de a calatori prin intreaga lume prin intermediul unor savori deja renumite.

De la pizza napoletana la burgeri sau legume la wok, sushi sau pancakes cu sirop de artar, gurmanzii le-au putut incerca pe toate.

Cei peste 40 de chefi prezenti s-au inscris in cursa gusturilor si au demonstrat ca isi merita pe deplin titulaturile de maestri in bucataria stradala. Nu au fost lipsite nici deserturile colorate si delicioase sau bauturile racoritoare care au fost savurate pe deplin alaturi de bunatatile din farfurii.

“Iasiul ne surprinde mereu. Anul trecut am ramas de-a dreptul uimiti de frumusetea acestei locatii, iar anul acesta am ramas la fel de placut surprinsi. Spatiul de poveste ne-a ajutat extrem de mult sa transmitem ceea ce am vrut: Street FOOD Festival este o experienta care trebuie traita pe deplin. Mancarea buna trebuie neaparat savurata intr-o maniera cat mai relaxanta, fapt pentru care noi am oferit o gama variata de concerte dar si 4 filme cu tematica la cinema-ul outdoor. Ne bucuram ca ideile noastre sunt de la an la an din ce in ce mai bine primite de public si…abia asteptam sa ne intoarcem anul urmator. Va multumim tuturor celor care ne sustineti si ne ajutati sa indeplinim visurile gurmanzilor de pretutindeni.”Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

Bucataria Street FOOD Festival nu a insemnat doar mancare, muzica buna, filme la cinema si relaxare. Alaturi de aceasta componenta, publicul s-a putut implica si in campania Share a Meal, prin intermediul unor donatii care au insemnat peste 70 de portii de mancare duse la adaposturile pentru oamenii nevoiasi.

Street FOOD Festival nu se opreste aici, urmeaza alte 7 orase in care mancarea stradala va pune stapanire si va pune gusturile gurmanzilor la incercare.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agentia Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland Romania, savurat cu Staropramen.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.