Peste 100 de autovehicule verificate de politisti. In vizor, taximetria ilegala!

De asemenea, ieri – 31.05.2017, politistii rutieri, impreuna cu cei specializati in investigarea criminalitatii economice si reprezentanti ai Oficiului pentru Protectia Consumatorului Botosani au actionat pe linia verificarii legalitatii transportului public de persoane in regim de taxi.

In urma activitatilor desfasurate, au fost oprite in trafic si controlate peste 130 de vehicule.

In 19 cazuri, politistii au constatat abateri de natura contraventionala, fiind aplicate sanctiuni cu amenzi in cuantum total de peste 12.000 lei.

Ca masuri complementare, politistii au confiscat, in numerar, suma de 260 de lei si au retinut un certificat de inmatriculare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.