Poilitistii, din nou la controale in piete, la unitati comerciale si in … trafic

Citeva sute de muncitorii de la SC Nicolina SA Iasi au protestat, luni, in fata societatii cerind acordarea salariilor restante de 10 luni.

 

In saptamana 25 – 31 mai a.c., politiştii au continuat actiunile pentru prevenirea si combaterea traficului, a prelucrarii si a comertului ilicit cu tigarete, produse din tutun, alcool si alte produse accizabile si contrafacute.

Pe raza judetului s-au desfasurat peste 100 de actiuni si controale în piete, targuri, oboare, la unitati comerciale si au fost instituite filtre rutiere pe rutele de transport, fiind verificate aproape 1.000 de mijloace auto.

In urma activitatilor desfasurate, au fost constatate 4 infractiuni prevazute de Codul Vamal.

In cadrul actiunilor, au fost aplicate 345 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 169.000 de lei, dintre care 48 la Legea 12/1990 pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 49 la Legea 61/1991 privind ordinea si linistea publica, 217 la O.U.G.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si 31 pentru alte acte normative.

Totodata, au fost confiscate produse in valoare totala de peste 5.000 de lei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.