Alti soferi prinsi beti la volan

La data de 02.06.2017, in jurul orei 22.45, a fost gasit pe DC 78, in comuna Hiliseu Horia, un autoturism rasturnat in santul de la marginea drumului, stabilindu-se ca acesta a fost condus de A. M. de 63 de ani, din municipiul Dorohoi, jud. Botosani.

Barbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca acestuia i se suspendase dreptul de aconduce, ca urmare a savarsii unei alte infractiuni de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

In noaptea de 03/04.06.2017, in jurul orei 00.25, G. F. de 39 de ani, din orasul Flamanzi a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe strada Cimitirului din localitate.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean Botosani, unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.