MOMENT EMOTIONANT la conferinta de presa de la FC Botosani! (FOTO)

Dupa partida FC Botosani – Pandurii Tg. Jiu, incheiata cu 2-1 pentru gazde, a avut loc si un moment emotionant la conferinta de presa.

Asa cum se stie, inca inainte de ultima etapa a sezonului fotbalistic, Leo Grozavu a anuntat ca nu si-a prelungit contractul cu FC Botosani. Aflat pe picior de plecare, Grozavu a dat dovada de fair-play. La conferinta de presa a tinut sa multumeasca conducerii clubului si jucatorilor din echipa pentru ca s-a reusit incheierea sezonului fotbalistic cu o victorie, asa cum si-au dorit toti.

„Nu Leo Grozavu a castigat meciul, ci FC Botosani. Ma bucur ca am castigat astazi. Ma bucur pentru baieti pentru ca au terminat campionatul cu o victorie. Era important si pentru ei asta. Am avut multe momente in care jocul nu a functionat cum mi-as fi dorit. A fost foarte greu de gestionat acest final de campionat. Multumesc Botosaniului ca mi-a dat sansa sa antrenez in prima liga. Ma bucur ca am reusit si eu sa-i rasplatesc asa cum am putut, iar de acum viata merge inainte pentru fiecare”, a spus Leo Grozavu.

In timpul conferintei de presa a avut loc si un moment emotionant. In timp ce Leo Grozavu sustinea ultima conferinta in calitate de antrenor principal la FC Botosani, presedintele clubului, Cornel Sfaiter, l-a premiat pe tehnician.

Leo Grozavu a primit o placheta, un tricou al echipei cu autografele jucatorilor, dar si bannerul afisat de galerie, in timpul partidei cu Pandurii, pe care scria: „Multumim Leo Grozavu”.

„Multumim pentru tot ce ai facut la FC Botosani”, i-a spus Cornel Sfaiter lui Leo Grozavu.

Si preparatorul fizic Ovidiu Chiribici a primit din partea conducerii clubului un tricou au autografele jucatorilor. Acesta cu greu a reusit sa-si stapaneasca emotiile, refuzand sa faca vreo declaratie pentru a nu izbucni in plans.

La final, Leo Grozavu a multumit si reprezentantilor mass-media pentru ca a avut o colaborare foarte buna cu acestia.

Bafta Leo!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.