Ce variante au bugetarii pentru recupererea zilei libere ce le-a fost acordata pe 2 iunie

Bugetarii trebuie sa recupereze ziua libera care li s-a acordat vineri, pe 2 iunie, pentru constituirea unei minivacante de cinci zile de Rusalii.

Asadar, ziua libera ar trebui sa fie recuperata sambata, 10 iunie. Insa institutiile au si libertatea de a alege varianta prelungirii programului de lucru in mai multe zile, pana la recuperarea celor opt ore de serviciu neefectuat pe 2 iunie. Practic, cei care aleg aceasta ultima varianta, vor avea program prelungit zilnic pana la 16 iunie 2017.

„Operatiunile de incasari prin virament in relatia cu institutiile de credit aferente datei de 2 iunie 2017 se inregistreaza in contabilitatea unitatilor teritoriale ale trezoreriei statului cu data de 2 iunie 2017. Dobanzile calculate la disponibilitatile pastrate in contul curent general al Trezoreriei Statului, pentru care, potrivit reglementarilor legale in vigoare, exista obligatia acordarii de dobanzi, aferente lunii mai 2017, se inregistreaza in conturile corespunzatoare cu data de 2 iunie 2017. In ziua de 2 iunie 2017, prin centrala Ministerului Finantelor Publice se efectueaza operatiuni de incasari si plati, operatiuni de plati privind serviciul datoriei publice, precum si eventualele operatiuni de debitare dispuse de Comisia Europeana din contul de Resurse Proprii in lei deschis la Trezoreria Statului”, se arata in hotararea Guvernului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.