COSTEL SOPTICA (senator PNL): „PSD joaca «alba-neagra» cu increderea romanilor”

Costel Soptica - senator PNL Botosani

Presedintele PNL Botosani, senatorul Costel Soptica, dezavueaza vehement neonorarea promisiunilor facute romanilor de catre PSD, considerand ca partidul de guvernamant actioneaza cu dispret la adresa cetatenilor.

„Dupa cum lesne se poate observa, exercitiul guvernarii este foarte anevoios pentru PSD! Populatia este extrem de dezamagita dupa aproape o jumatate de an de cand PSD se ocupa de destinele tarii, iar votul masiv acordat acestei formatiuni la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut este regretat acum de oameni, dupa ce angajamentele au ramas la stadiul de vorbe fara acoperire in fapte. Din ce in ce mai multi romani sustin ca nu mai au incredere in PSD, deoarece partidul respectiv nu are respect fata de oameni, prin neaplicarea masurilor angajate”, a declarat senatorul liberal Costel Soptica, intr-o declaratie de presa remisa joi.

Liderul liberalilor botosaneni sustine ca balbaielile PSD din actul de guvernare nu reprezinta altceva decat incapacitatea formatiunii de a prezenta populatiei adevarul.

„Modul in care guverneaza PSD seamana mai degraba cu un joc de-a «alba-neagra», un ping-pong straniu, in detrimentul celor care au crezut in promisiunile lor desarte. Doua exemple sunt edificatoare in acest sens, respectiv renuntarea la majorarile salariale promise pentru a doua jumatate a anului, precum si legea salarizarii. In primul caz, PSD nu a explicat clar de ce se va amana acest punct vital din programul de guvernare, iar legea salarizarii unitare din sistemul bugetar este evident ca nu va avea echitatea mult-asteptata de catre destinatarii actului normativ. In realitate, aceasta lege va conduce la diminuari de salarii si concedieri, iar raportarea la un buget unic de salarizare pentru institutiile publice va face ca administratiile locale sa fie in imposibilitatea practica de a suporta plata salariilor angajatilor”, a argumentat Costel Soptica.

Parlamentarul PNL a mai taxat si disputele dintre primul-ministru si presedintele PSD, sustinand ca actul guvernarii este dificil in conditii de disensiuni interne.

„PSD nici macar nu este capabil sa isi tina «in familie» disputele pe temele neindeplinirii programului de guvernare! Certurile dintre Grindeanu si Dragnea sunt tot mai evidente, «cutitele» se ascut in vazul tuturor, iar consecinta este o guvernare defectuoasa si haotica. Asadar, romanii au ajuns la concluzia ca «palaria» guvernarii este prea mare pentru PSD”, a conchis senatorul Costel Soptica.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.