Desfasurare de forte pentru situatii de urgenta pe stadionul din DOROHOI! (FOTO)

Au venit membri ai serviciilor voluntare si private din Vaculesti, Ibanesti, Todireni si cel apartinand societatii Modern Calor.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judetului Botosani a organizat vineri, pe stadionul „1 Mai” din municipiul Dorohoi, etapa judeteana a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta.

La start s-au aliniat trei echipaje formate din membrii serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta Vaculesti, Ibanesti si Todireni si un echipaj privat, respectiv cel apartinand societatii „Modern Calor” din Botosani.

Concursul a constat in sustinerea a trei probe practice, respectiv „pista cu obstacole pe 100 metri”, „stafeta 4 x 100 m” si „dispozitivul de interventie”.

La categoria servicii voluntare, locul I a fost obtinut de echipajul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Ibanesti. Pe a doua treapta a podiumului a urcat echipajul din comuna Vaculesti, iar pe cea de-a treia, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Todireni.

Castigatorii au primit medalii, cupe si diplome.

In calitate de castigatori ai etapei judetene, echipajul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Ibanesti si cel al societatii „Modern Calor” vor reprezenta judetul Botosani la faza interjudeteana a concursului, care se va desfasura la Bacau, in luna iulie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.