ACTIUNI DE AMPLOARE ale politistilor in 8 comune din judetul Botosani!

Zeci de persoane si agenti economici din aceste localitati au fost verificati de politisti, care s-au finalizat cu sanctiuni, confiscari de bani si produse aflate la comercializare.

Prima actiune a avut loc vineri, 9 iunie a.c., cand politistii de la Sectia Rurala 5 Mihaileni au desfasurat actiuni pe raza comunelorMihaileni, Dersca, Lozna, Candesti si Virfu Campului. Scopul actiunii era de combatere si prevenire a transportului si comercializarii materialului lemnos, precum si a faptelor ilegale de comert.

Au fost legitimate 34 de persoane si s-au efectuate controale la 21 de agenti economici.

A doua actiune a avut loc sambata, 10 iunie a.c., pe raza comunelor raza comunelor Corni, Ungureni si Copalau. Aici politistii Serviciului de Ordine Publica si ai Sectiilor Rurale 1 si 8 – IPJ Botosani au verificat 34 de agenti economici, persoane fizice si juridice.

In urma acestor actiuni, au fost constatate si aplicate 48 de sanctiuni contraventionale, cu amenzi insumand 59.835 de lei, pentru abateri de la normele legale de comert.

De asemenea, s-a dispus confiscarea de numerar si produse, expuse spre comercializare fara documente legale de provenienta, in valoare totala de peste 2.900 de lei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.