Depozit descoperit ca detinea lemn fara acte!

Materialul lemnos descoperit la agentul economic din Cristesti era fara documente legale de provenienta si a fost confiscat.

Politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, din cadrul IPJ Botosani, impreuna cu reprezentantii Directiei Silvice Botosani, au descoperit un agent economic care detinea material lemnos fara docmente legale de provenienta. In urma controlului efectuat la depozitul din comuna Cristesi, judetul Botosani, acestia au identificat o cantitate de 11,93 mc lemn rotund, in valoare de 2.386 de lei, la care nu existau documente legale de provenienta.

Agentul economic in cauza a fost sanctionat contraventional, cu o amenda in valoare de 6.000 de lei, conform Legii nr.171/2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, iar marfa descoperita a fost confiscata.

Operatiunea a avut loc in cadrul actiunii care a avut loc vineri, 9 iunie a.c., privind prevenirea si combaterea activitatilor ilegale din domeniul circulatiei, depozitarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.