OSPATAR lovit cu capul in gura de un client „suparat”

Agresorului i-au fost intocmite de catre jandarmi actele de sesizare ale organelor de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Un angajat al unei pizzerii de pe Pietonalul Unirii din municipiul Botosani a avut o surpriza neplacuta vinerea trecuta, in jurul amiezii, cand unul dintre clienti l-a lovit cu capul in figura.

Jandarmii au intervenit la solicitarea telefonica a agentului de paza, in momentul sosirii gasindu-l pe agresor la masa, impreuna cu un prieten care nu a fost implicat in incident.

Tanarul de 23 de ani si-a motivat fapta pe fondul consumului „usor” de bauturi alcoolice, in momentul in care l-a vazut pe ospatar reamintindu-si faptul ca acesta ar fi jignit-o pe prietena sa in urma cu cateva zile.

Pentru ca si-a facut singur dreptate, agresorului i-au fost intocmite de catre jandarmi actele de sesizare ale organelor de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, fapta pedepsita de Codul Penal cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.