Perchezitii domiciliare efectuate de politisti!

La data de 13.06.2017, politistii Sectiei Rurale 3 Hlipiceni au efectuat trei perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane, pe raza comunei Hlipiceni, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de contrabanda.

In urma activitatilor desfasurate, au fost identificate 4.480 de tigarete de diferite marci si fara documente legale de provienienta, in valoare de aproximativ 2.700 de lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

In cauza continua cercetarile cu privire la savarsirea infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.