Perchezitii domiciliare, de la primele ore ale diminetii! Vizat, un grup infractional organizat din sfera contrabandei cu tigari, benzina si motorina

In aceasta dimineata, incepand cu ora 06.00, politişti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial ale Politiei de Frontiera Galati sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galati au declanşat o actiune specifica pentru destructurarea unui grup infractional organizat, format din cetateni romani şi Republica Moldova, care aveau preocupari infractionale in sfera contrabandei cu produse accizabile din tutun şi energetice (benzina, motorina).

Sunt in desfasurare 12 perchezitii domiciliare la mai multe locatii de pe raza judetului Galati la care participa politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial ale Politiei de Frontiera Galati, Sectoarelor Politiei de Frontiera Galati, Oancea, Foltesti, Braila, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galati si lucratori vamali din cadrul D.R.V. Galati, urmand a fi puse in aplicare 34 mandate de aducere la audieri.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galati vor proceda la audierea unui numar de 34 persoane, urmand a fi dispuse fata de acestea masurile legale dupa finalizarea audierilor.

Documentarea activitatii infractionale a suspectilor a fost realizata cu suportul de specialitate al Departamentul Operatiuni Speciale.

Cercetarile in cauza continua, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.