Verificarea publicitatii inselatoare continua

Dupa finalizarea verificarilor privind publicitatea inselatoare si comparativa la 447 de firme, din care 17 mari contribuabili, s-au aplicat avertismente pentru mesajele publicitare neconforme de tipul:
„…suntem cei mai ieftini din cartier! „
„Cea mai buna si proaspata carne, doar la…!”
„Mai ieftin, mai bun, mai aproape! „

Ministerul Finantelor Publice primeste sesizari privind publicitatea inselatoare prin intermediul formularului de sesizari online disponibil pe site la adresa http://www.mfinante.ro – Agenti economici – Publicitate inselatoare – Formularul de sesizare on line. Astfel, aspectele care reprezinta incalcari ale Legii nr.158/2008 vor fi identificate, cercetate si solutionate intr-un timp cât mai scurt.

Ministerul Finantelor Publice continua campania de informare si verificare privind publicitatea inselatoare si comparativa a agentiilor turistice – cod CAEN 7911, si a turoperatorilor, urmand ca in trimestrul III sa fie verificate societatile care desfasoara „Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate”– cod CAEN 4773.

comunicat, Ministerul Finantelor Publice

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.