Furtunile de ieri au avariat sistemul de distributie al energiei electrice din Moldova

In cursul dupa-amiezii si a noptii de ieri echipele Delgaz Grid au reusit restabilirea alimentarii cu energie in numeroase zone

In cursul zilei de ieri au fost emise pentru Moldova aproximativ 20 de avertizari de tip nowcasting din care unele cu cod portocaliu, ce semnalau cantitati importante de precipitatii si rafale de vant de aproximativ 90 km/h.

In judetul Botosani sunt noua stalpi de medie tensiune rupti in localitatea Ringhilesti ce alimenteaza un singur consumator, iar in judetul Suceava este afectata alimentarea cu energie in 13 localitati, fiind un stalp de medie tensiune rupt.

In judetul Bacau se lucreaza pentru reluarea alimentarii cu energie in doua localitati, iar in judetul Neamt in trei localitati.

In judetul Vaslui este intrerupta distributia energiei electrice in 15 localitati, iar in judetul Iasi in 7 localitati.

Echipele companiei noastre si ale contractorilor lucreaza in continuare pentru remedierea avariilor din sistemul de distributie, precum si a deranjamentelor individuale si colective.

Intrucat unele conductoare sunt rupte si exista riscul sa ajunga pe suprafata solului, Delgaz Grid atrage atentia asupra pericolului de electrocutare si arsuri pe care le reprezinta conductoarele pentru persoanele aflate in vecinatatea acestora.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.