Localitati afectate de presiunea scazuta a apei!

In cursul zilei de astazi, patru localitati vor fi afectate de presiunea scazuta a apei. Operatorul de apa din judetul Botosani a anuntat ca acest disconfort va dura pana in jurul orei 16.00.

Din cauza blocarii vanei Ø 600mm in zona Leorda, societatea Nova Apaserv Botosani a anuntat ca astazi presiunea apei a scazut in localitatile Dealul Mare, Vaculesti, Braesti, Leorda.

Conducerea operatorului de apa isi cere scuze fata de abonatii afectati si promit ca pana la ora 16.00 sa se termine lucrarile de remediere.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.