TABARA DE FORMARE A VOLUNTARILOR si-a selectat participantii!

Acestia vor participa in perioada 11-16 iulie 2017 la cursuri care vor fi organizate la Pensiunea „Fata Verde” din Soldanesti, comuna Blandesti, judetul Botosani.

Persoanele selectate in vederea participarii la cursurile de formare voluntari sunt convocate duminica, 9 iulie 2017, ora 18.00, la Casa Tineretului la o intalnire pentru a stabili detaliile de participare. Prezenta este obligatorie.

Cursurile de formare voluntari se vor desfasura in perioada 11-16 iulie 2017 la Pensiunea „Fata Verde” din Soldanesti, comuna Blandesti, judetul Botosani.

Participantii selectati sunt:

1. Abuziloaie Marian

2. Ailoaie Alexandra

3. Alexa Tudor

4. Alexuc Eduard

5. Apachitei Andrei

6. Avasilenei Denis George

7. Bejanariu Adina

8. Bengheac Adnana

9. Codau Bianca

10. Codau Stefan Madalin

11. Doroftei Cristian

12. Grimisteanu-Maica Andreea

13. Gireada Ioan – Razvan

14. Hrituc Gabriel

15. Modreanu Octavian

16. Pavel George Florin

17. Peste Diana-Andreea

18. Purici Lavinia

19. Stefan Laura

20. Ursacheanu Elena

Aceste cursuri fac parte din proiectul „Poti ascunde, dar nu poti nega” este realizat de Fundatia Judeteana de Tineret Botosani, finantat de Consiliul Local si Primaria Municipiului Botosani si se desfasoara in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Botosani.

Proiectul urmareste formarea unui grup de liceeni care sa se implice activ in promovarea educatiei non-formale, participarii civice (voluntariat in ONG-uri si cluburi, consilii ale elevilor) si a conceptului de cetatenie activa prin aplicare de metode de educatie civica.

In anii trecuti, urmare a acestui proiect, s-au format volunatri care s-au implicat si au organizat activitati cu caracter civic si de informare, prezentari in licee, drumetii si intalniri la Casa Tineretului cu diverse ocazii si cu tematici diferite. Participantii au luat parte la sesiuni de training si workshopuri unde au fost instruiti folosindu-se tehnici de dezvoltare personala: comunicare, management de timp, team-building etc. Aceste tehnici ajuta la insusirea de abilitati sociale, cum ar fi managementul asociativ.

De aceea, in editia din acest an, editia a III-a, se doreste continuarea activitatii incepute prin proiectul de anul trecut, in sensul dezvoltarii si diversificarii metodelor de informare a grupului tinta si de formare a voluntarilor. Totodata, la formarea noilor voluntari vor participa si voluntarii de la editiile precedente ale proiectului. Astfel, voluntarii deja formati vor avea posibilitatea sa-si aplice tehnicile si metodele dobandite anterior, dar si completarea cunostintelor acumulate.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.