Anunt important de la operatorul de apa din judetul Botosani

Societatea Nova Apaserv Botosani anunta ca defectiunea de la statia de tratare a apei Stefanesti a fost partial remediata.

Insa conducerea operatorului de apa din judetul Botosani atentioneaza ca apa nu este potabila in urmatoarele localitati: Stefanesti, Mihalaseni, Romanesti, Dangeni, Ungureni, Trusesti, Albesti, Todireni, Santa Mare, Calarasi, Rauseni, Durnesti si cele doua comune ce apartin de judetul Iasi, respectiv Bivolari si Andrieseni.

Din aceasta cauza consumul de apa este strict interzis pentru baut si gatit.

Conducerea societatii Nova Apaserv va reveni cu informatii in termen de 48 de ore.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.