Vezi cand se fac platile la APIA pentru crescatorii de animale!

Ajutoare pentr4u crescatorii de animale din satul Flondora, comuna Manoleasa

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 17-19iulie 2017, Centrele judetene APIA si Centrul Municipiului Bucuresti vor efectua plata ajutorului pentru intocmirea si mentinerea registrelor genealogice si pentru serviciile de determinare a calitatii genetice a raselor de animale, aferent lunii mai 2017.

Suma totala autorizata la plata este de 1.488.696,00 lei si se acorda de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru un numar de 71 beneficiari care au accesat aceasta forma de ajutor in conformitate cu HG. nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat in sectorul cresterii animalelor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.